Rijden met een privéchauffeur in Coronatijd

Gentle Drivers informeert u graag over de maatregelen die wij treffen om veilig gebruik te kunnen maken van onze privé chauffeurs. We merken dat u steeds vaker weer van onze dienst gebruik maakt. Fijn dat we u weer van dienst mogen zijn in deze bizarre tijd! Echter krijgen we veel vragen omtrent de richtlijnen specifiek voor de chauffeursdiensten.
Gentle Drivers heeft hierdoor de volgende richtlijnen opgesteld om de gezondheid van u en de chauffeur te garanderen:
– Alleen de chauffeur en passagier mogen in de auto zitten. Daarnaast is het niet toegestaan om naast de chauffeur plaats te nemen. De passagier dient rechts achterin te zitten.
– Probeer fysiek contact te vermijden en houd altijd 1,5 meter afstand buiten de auto.
– Tassen en andere spullen zullen door de passagier zelf in de auto worden gelegd.
– Gentle Drivers probeert zoveel mogelijk één en dezelfde chauffeur voor een klant in te zetten.
– Iedere chauffeur beschikt over een mondkapje en handgel.

Wanneer mag u niet met chauffeur rijden?
Als u één of meer van de onderstaande vragen met “JA” beantwoordt, verzoeken wij u uw reservering uit te stellen of (kosteloos) te annuleren:
Heeft u of iemand uit uw huishouden de afgelopen 14 dagen de diagnose COVID-19 gehad? Heeft u of iemand uit uw huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van één of meerdere van de volgende symptomen: koorts (hoger dan 38 graden), hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten? Ook zullen onze chauffeurs voor iedere rit de bovenstaande vragen moeten beantwoorden. Indien zij op één of meer van de vragen positief antwoorden mogen zij niet voor u rijden.

Naast bovenstaande intake geldt voor zowel u als voor de chauffeur de RIVM richtlijn:
– Was regelmatig uw handen
– Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
– Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg
– Schud geen handen
– Houd 1,5 meter afstand

In de wachttijd zorgen we dat de auto helemaal netjes wordt schoongemaakt en gebruiken we een schoonmaakmiddel van 70% alcohol waar de chauffeur het interieur grondig mee schoon kan maken (handgreep binnen en buitenzijde, stuur, versnellingspook, handrem, spiegels, hoofdsteun, sluiting veiligheidsgordel, stoelknoppen, richtingaanwijzer, bediening elektrische ramen, touchscreen en eventueel overige knoppen op het middenconsole. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat het virus zich in de auto bevindt. Tankstations en drukke wasstraten zullen we vermijden. Indien u een mondkapje of hand gel wenst te gebruiken kunnen we ervoor zorgen dat uw chauffeur dit meeneemt. Wij vragen u om dit bij uw ritaanvraag aan te geven.

Wilt u een spatscherm in uw auto die een fysieke afscheiding genereert tussen u en de chauffeur? Wij bieden u de mogelijkheid een eenvoudig spatscherm aan. Gemaakt van transparant zeil dat u over de hoofdsteunen bevestigd. Het scherm is binnen enkele minuten bevestigd en beschermd tegen rechtstreekste besmetting. Het spatscherm is niet verplicht maar wij kunnen ons voorstellen dat u graag extra bescherming wil. Prijs is op aanvraag en verschilt per type auto.

Solliciteren

Offerte aanvragen

Urenregistratie

Reistijd vanaf je huisadres in woonplaats naar station in woonplaats. Indien je kosten hebt gemaakt voor het reizen verplichten wij je om de bonnen en/of bewijzen onderaan het formulier te uploaden.
Indien je kosten hebt gemaakt verplichten wij je om de bonnen en/of bewijzen te uploaden

Auto met chauffeur

Bent u op zoek naar een auto met chauffeur in de buurt van Amsterdam of Schiphol? Wij kunnen u daarmee helpen. We bieden een aantal auto’s voor u aan waar u gebruik van kunt maken.

Privé chauffeursdiensten in uw eigen auto

Bent u op zoek naar privé chauffeursdiensten in uw eigen auto? Dat is mogelijk! Een ervaren chauffeur rijdt u van A naar B, terwijl u achterin kunt werken en uitgerust op uw afspraak aankomt. Eenmaal aangekomen op locatie wordt u voor de deur afgezet en de chauffeur zal in tussentijd de auto wassen, tanken en parkeren.

Bob service

Gaat u een avondje uit en denkt u eraan om wat te gaan drinken? Bestel dan alvast een BOB-chauffeur via onze website of ons WhatsApp nummer. Onze tarieven vindt u hieronder en zijn exclusief wachttijden. De chauffeur komt met openbaar vervoer naar uw locatie en stuurt u een bericht op het moment dat hij aanwezig is.

Directie chauffeur

Naast onze reguliere chauffeurs rijden er ook een aantal directie chauffeurs met een certificaat. Deze gecertificeerde bestuurders worden jaarlijks beoordeeld en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Wilt u bijvoorbeeld een lange rit naar het buitenland? Dan zetten wij een directie chauffeur in, zodat u met een goed gevoel onderweg bent.

Valet Parking

Onze chauffeurs hebben ervaring in het parkeren van iedere auto. George Marina, The Harbour Club en verschillende zakelijke relaties maken regelmatig gebruik van onze valet parking service. Voor privé evenementen zijn onze chauffeurs uiteraard ook goed inzetbaar.

Airport-chauffeur

Verder kunt u ook nog gebruik maken van onze airport-chauffeurs. U wordt in uw eigen auto gebracht en uw auto wordt op een beveiligde plek geparkeerd. Op verzoek verzorgen wij de volgende extra’s voor uw auto: wassen, waxen en klein schade-herstel. Wanneer u weer arriveert in Nederland, staat de airport-chauffeur u met uw auto op te wachten.

Vakantievervoer van uw auto en bagage

Uitgerust op uw vakantiebestemming aankomen en geen zin in een lange vermoeiende rit? Laat uw auto en bagage dan naar de betreffende locatie brengen door een van onze chauffeurs. De chauffeur haalt u dan op bij het vliegveld en vliegt terug naar Nederland. Zo beschikt u over uw eigen auto tijdens uw reis en reist u zonder bagage. Op het gewenste tijdstip staat de chauffeur klaar om uw auto inclusief de bagage weer terug te brengen naar Nederland. U stapt uitgerust het vliegtuig in om terug te vliegen naar Nederland waar de chauffeur weer voor u klaar staat.

Tourmanagement

Onze chauffeurs rijden regelmatig artiesten van optreden naar optreden. Tevens staat plus chauffeursdiensten in direct contact met goede hotel- en restaurantketens, waardoor wij naast het vervoer, de hele trip van (buitenlandse-) artiesten kunnen verzorgen.

Auto transport

Niet alleen u, maar ook alleen uw auto kan soms een chauffeur gebruiken. Onze chauffeurs brengen regelmatig auto’s naar hun bestemming. Hierbij moet u denken aan het ontzorgen van structureel onderhoud van de auto, wisselen van auto bij ander adres of het ondergaan van een bandenwissel.

Host

De hosts zijn de garantie voor een veilig en plezierig feest. Naast bar- en horecaervaring zijn ze ook inzetbaar ter waarborging van uw gastenlijst. Onze hosts zal u als gastheer/vrouw zoveel mogelijk ontzorgen, zodat uw feest een onvergetelijke ervaring zal worden.