Airport-chauffeur

Heeft u binnenkort een reis naar het buitenland gepland staan, maar wilt u niet uw auto langdurig op de betaalde parkeerplekken van het vliegveld zetten? Een airport-chauffeur biedt uitkomst. Een studentchauffeur kan u in uw eigen vervoer ophalen en afzetten bij het vliegveld waarna de auto teruggebracht wordt. Het is ook mogelijk om u te laten ophalen en brengen naar het vliegveld door een privéchauffeur met eigen (luxe) vervoer.

Airport-studentchauffeur
Wanneer u ervoor kiest om een studentchauffeur u naar het vliegveld te brengen, zal deze u chaufferen in uw eigen vervoer. Na het afzetten bij het vliegveld, keert de chauffeur terug naar uw huis, parkeert de auto voor de deur en deponeert de sleutels door de brievenbus. Wilt u ook graag opgehaald worden door de airport-chauffeur wanneer u weer landt in Nederland? In dat geval brengt de chauffeur de auto, nadat u bent afgezet voor de heenreis, naar een veilige parkeerlocatie waar Gentle Drivers auto’s onder beheer heeft. Zolang u in het buitenland bent, dragen wij er zorg voor dat uw auto beveiligd gestald staat. De dag dat u weer landt, haalt een airport-chauffeur de auto uit de stalling, waarna u opgehaald en thuisgebracht wordt.

Airport-chauffeur met eigen (luxe) vervoer
Heeft u liever dat uw eigen vervoer niet ingezet wordt en dat een privé chauffeur met eigen vervoer u ophaalt? Dit is mogelijk. Aangepast naar uw wensen, rijdt een chauffeur met eigen (luxe) vervoer bij u thuis voor en chauffeert u naar het vliegveld. Op aanvraag, kan de chauffeur u ook weer ophalen vanaf het vliegveld en thuisbrengen.

Online offerte aanvraag