Auto met privéchauffeur

Een chauffeur met auto is een luxueuze manier om te arriveren op bestemming. Bent u op zoek naar een luxe vervoersoptie die u kan brengen naar een zakelijke bestemming? Of zoekt u wellicht een personenbus om grotere groepen mensen te vervoeren? Aangepast naar uw voorkeuren kunnen wij een auto met chauffeur voor elke gelegenheid arrangeren. Lees hieronder meer over wat we voor u kunnen betekenen als u op zoek bent naar een auto met chauffeur.

Maatwerk
Een auto met privéchauffeur betreft vrijwel altijd maatwerk. Uiteenlopende reserveringsdoelen, verschillende auto’s, variërende bestemmingen; aanvragen van onze klanten zijn vrijwel altijd uniek. Dit vereist aandacht, minutieuze planning en bovenal een goede afstemming met u. Middels telefonisch- of mailcontact worden de details van uw reservering uitgebreid doorgenomen. Dit stelt ons in staat om de auto met chauffeur te vinden waarnaar u op zoek bent. Weet u niet exact welk vervoer passend is voor uw aanvraag? Wij bieden graag advies en kijken mee naar de mogelijkheden voor een auto met chauffeur. Wij zijn hiervoor zowel telefonisch als per mail te benaderen.

Eigen S-Klasse
Sinds december 2022 heeft Gentle Drivers een eigen Mercedes S-Klasse. Met een bouwjaar uit 2022 betreft dit een bijzonder nieuw model, voorzien van alle opties. Dit luxe vervoer met privéchauffeur wordt u aangeboden via een urenpakket of via losse reserveringen. U kunt een offerte bij ons aanvragen om de beschikbaarheid en tarieven van onze S-Klasse met chauffeur te bezien.

Verder vervoer met privéchauffeur
Wilt u meerdere Mercedes S-Klasse met privéchauffeur inhuren? Of behoeft uw reservering een ander merk of model auto met chauffeur? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze langdurige ervaring met mobiliteit heeft geresulteerd in waardevolle contacten binnen de autobranche. Dit betekent dat vrijwel alle auto’s of personenbussen door ons met chauffeur geleverd kunnen worden. Uw adequate en representatieve (luxe)vervoer met chauffeur is bij Gentle Drivers binnen handbereik. Aanvragen voor (luxe) vervoer met chauffeur kunnen bij ons tot een week voor de aanvangsdatum gereserveerd worden. Voor deze mobiliteitsdienst geldt een minimale afname van vijf uur per dag.

Voorbeelden
Enkele voorbeelden van auto’s met chauffeur die wij als mobiliteitsproject hebben mogen leveren staan hieronder genoemd.

  • Elektrisch (groeps)vervoer met privéchauffeur voor de Formule-1 in Zandvoort
  • Shuttleservice binnen Amsterdam met meerdere Porsches
  • Luxe vervoer naar het vliegveld

Online offerte aanvraag