Auto transport

Voor bedrijven en privé klanten kunnen wij auto’s van A naar B transporteren. Dit wordt ‘hiken’ of ‘relocaten’ genoemd. Onze studentchauffeurs verschijnen bij u, een leasemaatschappij of importeur en rijden zelfstandig de auto naar de gewenste afleverlocatie.

Particulier
Wellicht moet uw auto gebracht worden naar de garage voor onderhoud of moet uw auto opgehaald worden op een specifieke locatie. Dit zijn tijdrovende klussen. Deze klussen kunt u uit handen geven door een studentchauffeur als hiker te reserveren. Nadat de studentchauffeur de sleutel in ontvangst heeft genomen, wordt zelfstandig de auto gereden naar de bestemming die u wenst. De chauffeur reist hierna met het openbaar vervoer terug naar huis.

Bedrijven
Als bedrijf in de autobranche zult u geregeld te maken hebben met de transport of aflevering van auto’s. De uitbesteding van deze klussen is bij uitstek geschikt voor onze dienstverlening. Onze studentchauffeurs worden gezien als hoogwaardige en integere beroepsbeoefenaars. Deze naam houden wij hoog door een strenge selectieprocedure te hanteren. Zodoende hebben onze chauffeurs de kennis en kunde in huis om auto’s van elk kaliber te besturen. Dit geeft hen een uitermate geschikte uitgangspositie om voor uw bedrijf als hiker ingezet te worden. Autotransport van de nieuwste auto’s tot de klassiekers, handgeschakeld of automaat; onze studentchauffeurs verzorgen een uitmuntende hikersdienst.

Online offerte aanvraag