Bob-chauffeur

Onze Bob-chauffeurs zorgen ervoor dat u weer thuis komt. Of u nu een chauffeur nodig heeft na het uitgaan of huiswaarts wil na een zakelijk evenement. Voor elke gelegenheid waarbij alcohol geschonken wordt, kan een Bob-chauffeur als Bewust Onbeschonken Bestuurder voor u stand-by staan.

Wanneer een Bob-chauffeur
Het kan voorkomen dat u een zakelijke- of privégelegenheid heeft waarbij alcohol (rijkelijk) vloeit. Wanneer u op eigen gelegenheid naar de locatie in kwestie bent gereden, zal de alcohol een belemmering vormen voor een veilige thuiskomst. In dit geval kan een Bob-chauffeur uitkomst bieden. Door slechts uw bestemmingen en gewenste ophaaltijd door te geven, zorgen wij dat een Bob-chauffeur u thuisbrengt. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een drankje.

Het is ook mogelijk om niet alleen thuisgebracht, maar ook heengebracht te worden door een Bob-chauffeur. Terwijl u onderweg toekomt aan zaken die uw aandacht vereisen, zorgen wij ervoor dat u voor de deur van uw bestemming afgezet wordt. Zolang de gelegenheid u na aankomst geoccupeerd houdt, blijft de Bob-chauffeur stand-by staan. Naar uw verzoek kan de auto in de wachttijd getankt of gewassen worden. Eenmaal klaar om huiswaarts te keren, staat de Bob-chauffeur direct klaar. De auto zal voorgereden worden waarna de chauffeur een veilige terugkeer naar uw woonplaats garandeert.

Ons team
Een Bob-chauffeur in uw eigen auto laten rijden, is een vertrouwenskwestie. Bij Gentle Drivers kan u het stuur gerust uit handen geven. Onze studentchauffeurs worden gezien als hoogwaardige en integere beroepsbeoefenaars. Deze naam houden wij hoog door een strenge selectieprocedure te hanteren. Zodoende hebben onze Bob-chauffeurs de kennis en kunde in huis om auto’s van elk kaliber te besturen.

Onze dekking
Gentle Drivers heeft een landelijke dekking. Dit betekent dat u, ongeacht uw woonplaats of bestemming, altijd een studentchauffeur nabij is om uw reservering werkelijkheid te maken. Momenteel is Gentle Drivers voornamelijk actief met chauffeursdiensten rondom Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar en Utrecht. Bereik ons via de mail, whatsapp of het zakelijke telefoonnummer voor de mogelijkheden van een studentchauffeur in uw eigen vervoer.

Online offerte aanvraag