Directiechauffeur

Naast onze reguliere studentchauffeurs, rijden er ook een aantal directiechauffeurs voor Gentle Drivers. Al onze directiechauffeurs zijn gecertificeerd met het CCV-D1 diploma en worden jaarlijks beoordeeld. Hoogwaardig vervoer voor (top)functionarissen is hiermee binnen handbereik.

Onze directiechauffeurs
Anders dan de studentchauffeurs zijn directiechauffeurs gediplomeerde beroepsbeoefenaars. Directiechauffeurs halen bij het CBR een specialistisch theorie- en praktijkexamen waarna zij zichzelf CCV-D1 gediplomeerd mogen noemen, oftewel een directiechauffeur. Binnen de opleiding staat vanzelfsprekend het comfortabel vervoeren van personen centraal, maar ook de houding, serviceverlening, communicatie, representativiteit en soms zelfs EHBO wordt behandeld.

Een directiechauffeur reserveren bij Gentle Drivers staat dus garant voor een zeer professionele vervoerservaring. Een stressbestendige, betrouwbare, bekwame, dienstbare chauffeur zal u mobiliteit van de hoogste chauffeursklasse laten ervaren. Hiernaast kan de directiechauffeur ook ingezet worden voor kleine hand- en spandiensten. Denk hierbij aan het ophalen van de kinderen, het wegbrengen van een pakket of het bezorgen van een boodschap.

Reserveren
Normaliter rijden directiechauffeur in uw eigen vervoer. Gezien de grote rijervaring, professionaliteit en CCV-diplomering kunnen deze bekwame beroepsbeoefenaars auto’s van elk kaliber besturen. Mocht een reservering voor een directiechauffeur met eigen luxe auto uw voorkeur hebben, kan dit eveneens verzorgd worden. CCV-D1 directiechauffeurs kunnen vanaf een minimale afname van vier uur gereserveerd worden. In de praktijk merken wij echter dat directiechauffeurs vaak voor een hele dag, soms zelfs meerdere dagen gevraagd worden. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Online offerte aanvraag