Privé studentchauffeur in uw eigen auto

Bent u op zoek naar privé chauffeursdiensten in uw eigen auto? Ons team van ervaren studentchauffeurs ontzorgt u op het gebied van mobiliteit. Zowel voor enkele- als retourritten binnen en buiten Nederland kunt u bij ons terecht. Aanvragen kunnen op elk moment bij ons gedaan worden en zijn binnen 24 uur in behandeling genomen. Lees hieronder meer over onze privé chauffeursdiensten in uw eigen auto.

Waarom eigen auto
Er zijn veel redenen te bedenken waarom u een chauffeur in uw eigen vervoer zou reserveren. Wellicht wilt u onderweg aan het werk, bent u geblesseerd, zoekt u een chauffeur om uw bagage naar de (vakantie)bestemming te brengen of wilt u simpelweg een drankje doen. Gentle Drivers heeft zich gespecialiseerd in exact deze mobiliteit. Zoals de naam al suggereert, werken wij met chauffeurs die uw auto met souplesse, beheersing en bovenal professionaliteit zullen besturen. Wat uw reserveringsdoel of bestemming ook is, onze studentchauffeurs voorzien u van topklasse in mobiliteit.

Als u een reservering maakt voor een privéchauffeur in eigen auto, hoeven wij slechts de gewenste locaties, tijdstippen en voorkeuren te weten. Onze service in mobiliteit ontzorgt u hierna zoveel mogelijk. Het uitstippelen van routes, rekening houden met files en op tijd bereiken van uw bestemming, wordt onze verantwoordelijkheid. Parkeren op locatie, op tijd voorrijden en een flesje water voor onderweg is evenzo onze taak. Op uw verzoek kan tanken of de auto wassen onderdeel zijn van de reservering in uw vervoer. Tijdens het gehele vervoerstraject kunt u achterover leunen. De chauffeurs verzekeren dat u zo efficiënt mogelijk arriveert.

Ons team
Een chauffeur in uw eigen auto laten rijden, is een vertrouwenskwestie. Bij Gentle Drivers kan u het stuur gerust uit handen geven. Onze studentchauffeurs worden gezien als hoogwaardige en integere beroepsbeoefenaars. Deze naam houden wij hoog door een strenge selectieprocedure te hanteren. Zodoende hebben onze chauffeurs de kennis en kunde in huis om auto’s van elk kaliber te besturen.

Onze dekking
Gentle Drivers heeft een landelijke dekking. Dit betekent dat u, ongeacht uw woonplaats of bestemming, altijd een studentchauffeur nabij is om uw reservering werkelijkheid te maken. Momenteel is Gentle Drivers voornamelijk actief met chauffeursdiensten rondom Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar en Utrecht. Bereik ons via de mail, whatsapp of het zakelijke telefoonnummer voor de mogelijkheden van een studentchauffeur in uw eigen vervoer.

Online offerte aanvraag