Tourmanagement

Voor grote (muziek)festivals kan een shuttledienst of privé chauffeur vaak van pas komen. Denk hierbij aan het chaufferen van artiesten door een privé chauffeur met eigen vervoer. Of wellicht shuttlevervoer van VIPS in meerdere personenbussen.

Voorbeeld
Wellicht staat er een groot meerdaags festival voor u op de planning. U behoeft meerdere chauffeurs om voor alle dagen van dit evenement VIPS/artiesten/uzelf te vervoeren. Of u nu meerdere locaties per dag wil aandoen of slechts van het hotel naar het evenement gereden wil worden; wij hebben een chauffeur beschikbaar die aan uw wensen voldoet. Aangepast aan de klanten, locaties en wensen, stellen wij een plan van aanpak op. Dit doorlopen wij volledig met u om te kijken of het mobiliteitsproject aan uw verwachtingen voldoet. Na uw akkoord brengen wij alles rondom het tourmanagement in gang.

Discretie
Vervoer omtrent festivals gaat geregeld gepaard met discretie en geheimhouding. Bent u of kent u iemand die een mobiliteitsproject rondom festivals of tourmanagement behoeft? Wij bieden u dan graag per mail de mogelijkheden aan, al naar gelang uw wensen.

Online offerte aanvraag