Valet Parking

Een van de meest exclusieve diensten voor bedrijven en privé-evenementen is het valet parkeren. In plaats van mensen zelf naar een parkeerplek te laten zoeken, nemen privé chauffeurs het wegzetten van de auto over. Gasten kunnen zodoende direct de locatie betreden terwijl hun auto tegelijkertijd voor de deur geparkeerd wordt. Niet langer hoeft er gezocht te worden naar een parkeerplaats, zorgen rijen auto’s voor een verhinderde doorstroming of moeten uw gasten ver lopen. Een volledige, professionele ontzorging van het parkeerproces behoeft slechts de reservering van één dienst; het valet parkeren.

Inhuren
Wilt u de ontvangt bij uw bedrijf of evenement zorgelozer, specialer en koninklijker laten aanvoelen? Het inhuren van een valet parking service door privé chauffeurs van Gentle Drivers maakt dit mogelijk. Samen met u kijken we hoeveel chauffeurs er nodig zijn om de valet parking service op uw locatie adequaat uit te kunnen voeren. Wij brengen zelf de plattegrond rond uw bedrijf of evenement in kaart. Zodoende bespreken we waar het vervoer van de gasten idealiter overgenomen wordt (met in acht name van de kortste loopafstand tot uw locatie) en welke nabije parkeerplaatsen het meest geschikt zijn ter stationering van de auto’s. Zodra een gast huiswaarts wil keren, zal diens vervoer voorgereden worden.

Voorzieningen
Extra wensen om de exclusiviteit van de valet parking service nog verder te versterken zijn goed mogelijk. Denk hierbij aan een shuttleservice tussen de plek waar privéchauffeurs het vervoer overnemen en uw bedrijfs-/evenementlocatie. Patrouillerende parkeerbeveiliging van de auto’s van uw gasten. Een sleutelkluis. Specifiek bewerkte valet parking nummerkaarten met verwerking van uw bedrijfslogo of evenementafbeelding. Een parapluservice. Uw creativiteit rond de valet parking wordt onze opdracht. Gentle Drivers maakt de valet parking service een ervaring waarover uw gasten nog lang zullen napraten.

Online offerte aanvraag