Word jij ook Gentle Driver?

Aan de slag bij Gentle Drivers.

Wat ga je doen?

– Je gaat aan de slag als student chauffeur in de door jouw gekozen regio
– Je gaat assisteren als chauffeur op zowel kleine als grote evenementen
– Je bent dagelijks in contact met onze klanten en vervoert onze klanten van A naar B

Wie ben jij?

 • –  Je bent communicatief vaardig
 • –  Je bent een ster in de leiding nemen
 • –  Jij bent het nieuwe gezicht van ons bedrijf, en staat continue in contact met onze klanten
 • –  Je kijkt vooruit en denkt altijd een stap verder
 • –  Je hebt minimaal HBO werk-en denk niveau
 • –  Je bent flexibel inzetbaar
 • –  Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Groningen of Eindhoven
 • –  Je bent in het bezit van een (studenten) OV-kaart
 • –  Je bent minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs BWat kan je van ons verwachten?
 • –  Een leuke bijbaan waar geen één dag het zelfde is
 • –  Een plek in een jong en flexibel team met genoeg uitdaging en doorgroei mogelijkheden
 • –  Een werkplek waar je dagelijks met nieuwe mensen in contact komt en je sociale skills telkens op de proef worden gesteld
 • –  Je gaat rijden in de mooiste auto’s
 • –  We geven je de mogelijkheid om tijdens je werk te kunnen studeren
 • –  Niet te vergeten, een goede vergoeding!ENTHOUSIAST GEWORDEN?Mail jouw motivatie en CV naar info@gentledrivers.nl
  Vragen? Schroom niet en neem contact met ons op +085 004 117 8

Solliciteren

Offerte aanvragen

Urenregistratie

Reistijd vanaf je huisadres in woonplaats naar station in woonplaats. Indien je kosten hebt gemaakt voor het reizen verplichten wij je om de bonnen en/of bewijzen onderaan het formulier te uploaden.
Indien je kosten hebt gemaakt verplichten wij je om de bonnen en/of bewijzen te uploaden

Auto met chauffeur

Bent u op zoek naar een auto met chauffeur in de buurt van Amsterdam of Schiphol? Wij kunnen u daarmee helpen. We bieden een aantal auto’s voor u aan waar u gebruik van kunt maken.

Privé chauffeursdiensten in uw eigen auto

Bent u op zoek naar privé chauffeursdiensten in uw eigen auto? Dat is mogelijk! Een ervaren chauffeur rijdt u van A naar B, terwijl u achterin kunt werken en uitgerust op uw afspraak aankomt. Eenmaal aangekomen op locatie wordt u voor de deur afgezet en de chauffeur zal in tussentijd de auto wassen, tanken en parkeren.

Bob service

Gaat u een avondje uit en denkt u eraan om wat te gaan drinken? Bestel dan alvast een BOB-chauffeur via onze website of ons WhatsApp nummer. Onze tarieven vindt u hieronder en zijn exclusief wachttijden. De chauffeur komt met openbaar vervoer naar uw locatie en stuurt u een bericht op het moment dat hij aanwezig is.

Directie chauffeur

Naast onze reguliere chauffeurs rijden er ook een aantal directie chauffeurs met een certificaat. Deze gecertificeerde bestuurders worden jaarlijks beoordeeld en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Wilt u bijvoorbeeld een lange rit naar het buitenland? Dan zetten wij een directie chauffeur in, zodat u met een goed gevoel onderweg bent.

Valet Parking

Onze chauffeurs hebben ervaring in het parkeren van iedere auto. George Marina, The Harbour Club en verschillende zakelijke relaties maken regelmatig gebruik van onze valet parking service. Voor privé evenementen zijn onze chauffeurs uiteraard ook goed inzetbaar.

Airport-chauffeur

Verder kunt u ook nog gebruik maken van onze airport-chauffeurs. U wordt in uw eigen auto gebracht en uw auto wordt op een beveiligde plek geparkeerd. Op verzoek verzorgen wij de volgende extra’s voor uw auto: wassen, waxen en klein schade-herstel. Wanneer u weer arriveert in Nederland, staat de airport-chauffeur u met uw auto op te wachten.

Vakantievervoer van uw auto en bagage

Uitgerust op uw vakantiebestemming aankomen en geen zin in een lange vermoeiende rit? Laat uw auto en bagage dan naar de betreffende locatie brengen door een van onze chauffeurs. De chauffeur haalt u dan op bij het vliegveld en vliegt terug naar Nederland. Zo beschikt u over uw eigen auto tijdens uw reis en reist u zonder bagage. Op het gewenste tijdstip staat de chauffeur klaar om uw auto inclusief de bagage weer terug te brengen naar Nederland. U stapt uitgerust het vliegtuig in om terug te vliegen naar Nederland waar de chauffeur weer voor u klaar staat.

Tourmanagement

Onze chauffeurs rijden regelmatig artiesten van optreden naar optreden. Tevens staat plus chauffeursdiensten in direct contact met goede hotel- en restaurantketens, waardoor wij naast het vervoer, de hele trip van (buitenlandse-) artiesten kunnen verzorgen.

Auto transport

Niet alleen u, maar ook alleen uw auto kan soms een chauffeur gebruiken. Onze chauffeurs brengen regelmatig auto’s naar hun bestemming. Hierbij moet u denken aan het ontzorgen van structureel onderhoud van de auto, wisselen van auto bij ander adres of het ondergaan van een bandenwissel.

Host

De hosts zijn de garantie voor een veilig en plezierig feest. Naast bar- en horecaervaring zijn ze ook inzetbaar ter waarborging van uw gastenlijst. Onze hosts zal u als gastheer/vrouw zoveel mogelijk ontzorgen, zodat uw feest een onvergetelijke ervaring zal worden.